Vår finaste lilla prins har blivit firad i dagarna tre...

...och han har njutit ut i fingerspetsarna. Först på självaste födelsedagen startade vi som traditionen säger med tårta och presenter på sängen. Snacka om lyckliga ögon då han insåg att det var LEGO i två av paketen. Han åt sin tårta och gav sig sen genast på att bygga ihop lego power miners...jag var tyvärr tvungen att åka till jobbet men maken sa han suttit i flera timmar i sträck för att få det färdigt! Han har samlat på sig en hel del Lego nu och kan spendera hur många timmar som helst med att bara bygga, bygga, bygga och skapa en massa saker.



Här är hela samlingen...men det har kommit till en del efter helgens festande med =)

Så i helgen då kom alla kompisarna och firade honom så det stod härliga till. Hela ovanvvåningen och trappan ner var klädd med lakan som grottor i barnhöjd så att det blev ett tillhåll bara för barnen. Det var mycket uppskattat och jag tror att de alla hade kul. Det serverades korv med bröd och glass med maränger till efterrätt och självklart en traditionell fiskedamm som bjöd på både strumpor och kalsonger, men som tur var även godispåsar =). 



Här står de alla förväntansfulla små guldgrynen.....

Och ja sen idag kom fin besök från södra skåne och firade lite till....ännu mera presenter och kvällen avslutades med våfflor och glass och hemlagad rabarberkräm. Mums!

Så jag tror att vår underbara prins känner sig mer än nöjd med allt firande då han fyllde 5 år. 

Grattis älskade fina Samuel... 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0