Äntligen är det över...

Har haft hängande över mig en tid nu en massa pappersarbete för jobbet som jag skulle ta tag i, men jag tycker det är så förbenat tråkigt med pappersarbete att jag bara skjutit det framför mig. Sitta still och bara skriva är inte riktigt min grej. Men nu har det blivit så att lotten fallit på mig (hur det nu kunde bli så det vet jag faktiskt inte) men ja iallafall....
Och sådana här högar stressar mig ofantligt mycket....



Men nu är det klart och jag kan äntligen somna i ro på kvällen utan att känna att det tynger mina tankar att jag måste bli klar, JAG ÄR KLAR!!! Hoppas nu bara att allt blir godkänt och att jag kan lägga det bakom mig för denna gången. Vet ju att det snarare än vi hinner med, kommer en ny termin och då är vi där igen, men nu ska jag bara släppa det och kunna sova gott!!!!!!!!!!! Underbart!!!!

Idag kom finaste vännerna hem från Spanien, vi har inte setts på nästan 10 månader. Och det var så underbart härligt att få krama om dem och prata lite igen. I hela två månader får vi njuta av deras Sverige besök, förhoppningsvis lite mera denna sommaren än förra. (ja du får jobba lite mindre i år min vän...)

Nu vill plutten min att jag ska läsa för honom och sen sova....så vi hörs en annan gång...

Kram Caroline




Förbereder midsommarfirandet....

Mannen snickrar långa bänkar att sitta på och vår gamla (jätte stora) ladugårdsdörr ska få agera bord imorgon när alla gästerna kommer. Vi har hängt upp lampor i stall taket och en massa ljus ska stå i de gamla väggarna för att stärka mys faktorn. Det börjar dra ihop sig till midsommarafton 2010....jag ska bara städa inomhus också, hmmm men vem vill vara inomhus en dag som denna??!!??

Får lägga in lite bilder sen så att ni får se hur allt blev.....

Nu ska jag ut i solen igen, får nog snabb städa lite senare =)

Kram sommarfräkniga Caroline


Sommar, sommar och sol.....

Jag bara total älskar att ha semester, undrar om det hade kännt så här bra om man varit ledig alltid. Just nu skulle jag iallafall kunna tänka mig det. Tänk att aldrig ha en tid att passa om jag inte bestämt det själv....
Ohhhh underbar känsla, jag kommer på tusentals saker jag kan fördriva min tid med. Helst skulle det ju vara sommar också hela tiden då, för visst är det skönare att vara ledig när det är varmt och skönt!

Jaja nu får jag iallafall nöja mig med denna veckan först, men sen har jag ju 4 veckor att se fram emot lite senare i sommar. Det känns ganska lyxigt det med...........

Godnatt kramar från en lycklig semesterfirare.....


Underbara semester....

Idag tog mor, jag och Selma bilen och for en runda till Ullared. Selma frågade ungrefär 100 gånger om det fanns Kitty saker där och gissa om hon blev glad när hon hittade massvis av saker som passade henne. Hon frossade i kläder, leksaker och allt som hade den lilla söta katten Kitty på. En del fick hon även köpa med sig hem...dock så är jag lite förvånad över att det inte blev så mycket saker med just Kitty på, men hon var så lycklig när hon inhandlade prinsessklänning, pussel, lila klänning med matchande strumpbyxor, kitty trosor, nagellack och ett par fina simärmar med ja just det Kitty på. Dom har verkligen lyckats med denna söta lilla figur, den lockar till sig små barn med sitt söta utseende. Jag och faktiskt även mig. Jag brukar inte vara så glad över saker eller ja iallafall kläder med tryck, men jag gillar också den lilla katten.
Samuel var minst lika lycklig när vi kom hem med några lådor LEGO åt honom, det finns inget annat än LEGO i hans värld. Och visst är det härligt att se hans koncentration när han bygger både egna små kreationer men också från instruktionerna, som om han aldrig gjort något annat. Snabb är han med....härligt!!

Härligt var det också att komma hem till att maken fixat lyxig grill middag till kvällsmat...en öl till det och sen var stämningen på topp!!

Ja så har jag spenderat min första semesterdag.....underbart!! Jag älskar semester....mera semester åt folket, alla borde få vara extra långlediga ibland! Man mår så bra utav det!!!!!!



Godnatt på er alla....känns skönt att gå och sova utan att behöva ställa någon klocka!!
Kram Caroline


Bröllop....

Ja idag har onekligen hela dagen handlat om bröllop....vår fina kronprinsessa har fått sin prins. Och självklart har detta fått mig att tänka tillbaka till dagen då jag fick min prins. Det var en kall fin dag, med några regnstänk (som jag hoppas gav oss extra lycka) i december 2006. Samuel undrade idag om vi hade lika många gäster då vi gifte oss, men nja inte riktigt va....hihihi!! Vi gifte oss i all helmlighet och de enda närvarande var, jag och Marcus (ja det kanske var självklart hahahaha), Samuel, min mor och svärmor...ja och sen då lilla Selma, men då var hon fortfarande kvar inne i magen!! -Men sen kom jag ut sa Selma idag, ja det var väldigt viktigt att hon sen också fick vara med. Dock inte och dela denna dagen med sin närvaro, men hon har varit väldigt noga med att visa sin närvaro desto mera efteråt.....
Vi gifte oss i lilla vackra Grevie kyrby, där även båda barnen är döpta. Varför det blev just denna kyrka det minns jag faktiskt inte riktigt idag, men den är väldigt fin och ligger fint.
Bröllopsmiddagen åt vi på restaurang SAND, som idag är Marcus arbetsplats. Det visste vi inte då att det skulle bli men nog tänker jag på vår kväll där varje gång jag kommer dit.
Vi har haft snart fyra fina år som gifta och jag hoppas på måååånga fler år tillsammans. Jag och min prins....

     

Hoppas ni har en fin dag att tänka tillbaka på idag....

Kram Caroline


Förbenade huvudvärk...

Somnade med huvudvärk igår och vaknade med samma fruktansvärda huvudvärk idag. Tycker inte alls det känns kul. Barnen blev jätte ledsna (eller ja iallafall Selma) över att behöva åka till dagis när mamma skulle vara hemma och sova, så klart då att mitt mjuka hjärta lät dom vara hemma. Selma är ju super förkyld också så det var väl inte mer än rätt att låta henne vila också...tryckt i mig själv några Alvedon Forte sedan jag vaknade så ska nog överleva dagen idag också. Barnen ville fika frukt utomhus, så fram med en stor filt, äpple och mys...ja om jag inte blivit biten av en myra vill säga. Arrrrghhhh vad ont det gjorde, trodde inte dom kunde bitas så hårt. Trodde minst den bet av en bit av min rumpa. Ja så nu hoppas jag verkligen att resten av dagen ska bli lite lugnare så jag kan vila bort min huvudvärk....och alla små myror håll er borta!!!! Annars kommer jag efter ert bo...

//Caroline


Jag längtar så ofantligt...

...mycket efter semestern nu. Varför är det alltid så att när det är sååå nära så blir väntan bara ännu värre. Jag upplever det inte som om dagarna går, de bara står stilla, tar liksom aldrig slut. Och jag som alltid klagar i vanliga fall att tiden går allt för fort. Nu får den väldigt gärna gå mycket fortare, men så fort vi kommer till på lördag så ska den helst stå helt still.....lääääänge!!
Kan det bero på vädret att man är så galet trött? Jag vill ha sol och värme och det är absolut det sista jag brukar böna och be om. Ja ni som sett mig vet varför, tittar solen på mig så bränner jag mig. Men nu behövs energin, i mängder. Vintern var ofantligt lååång och kall och mörk och överskottsenergin är förbrukad sedan länge.

Snälla snälla vädergudarna, var med mig och ge oss en härlig semester, jag behöver det så väl....



godnatt kramar Caroline


Om allt bara vore enkelt...

....skulle vi njuta lika mycket då av de tidpunkter som faktiskt är riktigt bra?? Skulle vi glädjas lika mycket åt glädjen, eller skulle vi vara lika stolta över våra barn alltid om de alltid presterade precis lika bra eller fint?? Skulle vi uppskatta varandra om vi alltid hade det bra tillsammans, om vi alltid var lika lyckliga, lika glada....eller skulle vi finna vårt arbete tillfredställande om det alltid fungerade perfekt bra??

Jag tror inte det, jag tror att vi behöver den tiden som inte är lika kul, lika upplyftande eller glädjande för att se hur fint vi faktiskt har det när vi har det som bäst!! Det är bara så lätt att glömma bort det när livet inte är lika smidigt som vanligt....

Kram och godnatt....


Jag ser er...

Jag ser att ni är här inne och läser....får man lov att önska sig en och annan kommentar, det hade varit sååå roligt!! Håll med, tyck tvärtom eller bara säg hej, jag älskar att få svar!!

Gonatt kramar Caroline


Magi på hög nivå....

Jag börjar faktiskt tro på fullaste allvar att mina barn har någon sorts connection som ingen annan förstår. Hade det inte varit för Selma så hade vi nog inte vetat än idag att Samuel har Epilepsi. För varje gång han har krampat så har vi upptäckt det därför att hon blivit ledsen då hon sovit. Så går man upp till henne, eller ja först lägger man ett öga in på hans rum och ser vad som händer och då plötsligt slutar hon alltid gråta. Och då hör det även till att Selma verkligen inte är ett barn som gråter på nätterna och aldrig har gjort. Hade det dock inte varit för att hon gråtit och varit ledsen så hade jag aldrig gått upp och kollat och aldrig heller upptäckt när han krampar. Ja säga vad man vill men jag börjar iallafall att undra....
Och ja detta funderar jag extra på idag därför att lill killen har fått feber i eftermiddags och krampat igen ikväll, jag vänjer mig nog aldrig vid det och önskar så att jag aldrig mera ska behöva uppleva det. Jag vet ju att det inte kommer att bli så men jag bara önskar och ja önska det kan man göra hur mycket man vill....

Vad önskar du??

Kram Caroline


RSS 2.0