Äntligen fredag....

....denna veckan har jag önskat varje dag att det skulle bli fredag och nu är den äntligen här. Såååå efterlängtad. Har haft en känslomässigt tung vecka, blev av en händelse märkligt, oväntat påverkad av en sak som hände förra helgen, som ligger i grund av en annan händelse som inträffade 1988....ja ibland så finns saker kvar inom en i mååånga år för att plötsligt göra sig påminda igen. Men känslorna börjar falla på plats något så när igen och snart är jag som vanligt. Men i vilket fall så var helgen efterlängtad, vill bara vara hemma med min fina familj. Jag mår som allra bäst då....



Ligga i hängmattan och bara mysa, finns det något bättre????

Kram Caroline

ps önskar er alla en underbar helg....


Det är en konst att....

.....kunna lämna privatlivet hemma när du går till jobbet och på samma vis lämna jobbet när du går ut genom dörren där och åker hemåt. Jag har övat i många år och det är precis det som gör att man överlever vissa situationer. Jag gillar vardag, trygghet, ja när allt går sin lilla gång. Då man inte behöver fundera över vad som ska hända sen....så just nu är jag väldigt glad över att jag kan lämna allt bakom den stängda dörren.

Hur skulle det annars gå....?


Jag kan inte riktigt förstå...

....varför det kan vara så lätt att få tio små barn att sitta fint vid middagsbordet på jobbet men här hemma får jag inte en lugn stund med lill flisan. Hon pratar och pratar och pratar och när hon pratat färdigt ja då pratar hon lite till eller sjunger en sång, men får inte nån mat i munnen...varje dag är det samma visa. När vi är färdiga så sitter hon där med all maten kvar, glad, leende men ganska frågande om hur alla andra kan vara färdiga redan. Jag vet inte vad jag ska göra, hur ska jag få henne att prata lite mindre och koncentrera sig en aning mera på maten på sin tallrik?? Hon är åtminstonde väldigt glad och en solstråle vid bordet, men jag önskar sååå att hon kunde äta lite mellan alla ord!
Mitt hopp ligger på framtiden....=)



"Lunchrast i legofabriken...."


Jag längtar efter värmen...

....kylan idag var som värsta höststormarna och det är inte alls vad vi väntar på nu! Inte nog med det, utan idag kom vi hem till att det regnat in genom Samuels fönster, ner på hans nylagda golv. Vi har vetat om att hans fönster inte är så bra men ja inte kommit längre än så, men nu blir det akut åtgärdat redan på fredag. Ett nytt fönster, vad det nu innebär det vet jag inte riktigt ännu! Fram tills dess håller jag alla tummar jag bara kan för att det inte ska regna mera, vill inte ha en pool på ovanvåningen. Och laddar dessutom upp med en massa handdukar....om vädergudarna inte tänker lyssna på mina böner!



Snälla, snälla.....sluta regna nu!!!!!

//Caroline


RSS 2.0